Despatxos de lloguer a Badalona centre · Carrer del Carme 2 · 08911 Badalona · 619163575 · 620811193

Política de privacitat

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

L’empresa responsable del tractament de les vostres dades en virtut d’aquesta Política de privadesa és:
AMA 85 SL
NIF: B58042482
Domicili: CARRER SANT JOSEP I DE ROSES, 64 – 08911 BADALONA (BARCELONA)
Adreça de correu electrònic: info@ama85.com
Web: ama85.com
Telèfon: +34 619 163 575 / + 34 620 811 193
Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​tom 6.628, llibre 5.909 de la secció 2a, Foli 158, Full B – 29.833.
A AMA 85 SL, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.
La present política de privadesa pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves dades personals a a través dels diferents formularis situats a la web.

 

DADES PERSONALS

Una dada personal, és la informació que us identifica o us fa identificable. A través del web, a les caselles establertes a aquest efecte recollim les dades personals que l’usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, adreça postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioneu a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l’usuari està registrat. En aquest cas, la privadesa dependrà de la pròpia configuració establerta per l’usuari així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social.
La visita de l’usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-los, les dades seran tractades de forma lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits al RGPD 2016/679 de 27 d’abril de 2016 i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

 

FINALITAT, DURADA I LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT:

Les dades que l’usuari ens proporcioni les tractarem amb les finalitats següents:

  • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per poder tramitar i gestionar la vostra sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitzeu a través d’aquest formulari. Aquestes dades les conservarem durant el temps necessari per donar compliment a la vostra petició i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
  • La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privadesa abans d’enviar la petició. L’usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Millorar la seva experiència en navegar per la web. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al seu tractament eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
  • La base de legitimació per millorar la vostra experiència en navegar per la web és el consentiment que atorga l’usuari en acceptar les cookies. L’usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al seu tractament i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base legítima per gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats, és el consentiment que ens atorga. L’usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

CESSIÓ O COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS I TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS

Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers llevat que hi hagi alguna obligació legal o aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a encarregats del tractament.

No es realitzen transferències internacionals, per al cas que en algun moment poguessin realitzar-se, se us comunicaran per tal d’obtenir el vostre consentiment.

 

ACTUALITZACIÓ DE DADES

És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no responem de la seva veracitat.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està actualitzada i és exacta, i queda obligat a comunicar qualsevol modificació.

 

DADES DE TERCERS

Si l’usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a AMA 85 SL, garanteix que ha obtingut aquestes dades de forma lícita, que ha informat prèviament els afectats, obtenint el seu consentiment per comunicar-los i que la informació facilitada és exacta i veraç.

 

CARÀCTER OBLIGATORI DE LA INFORMACIÓ SOL·LICITADA

Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) a les dades obligatòries. Si l’usuari no facilita aquests camps, o bé no marca la casella d’acceptació de la política de privadesa, no es permetrà l’enviament de la informació.

 

DRETS DELS INTERESSATS

Té dret a accedir a les seves dades ia obtenir confirmació sobre el tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-los i sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals han estat
recaptades. Podeu sol·licitar la limitació en el tractament de les vostres dades i oposar-vos al tractament d’aquestes dades revocant el vostre consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les dades personals. Podeu exercir els vostres drets contactant amb nosaltres CARRER SANT JOSEP I DE ROSES, 64 – 08911 BADALONA (Barcelona). E-mail: info@ama85.com.
Si considereu que els vostres drets no s’han atès degudament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.aepd.es.

 

TRACTAMENT DE DADES DE MENORS D’EDAT

Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, i queda prohibit l’accés i l’ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a cancel·lar-les. Així mateix, els pares o tutors podran en qualsevol cas adreçar-se a AMA 85 SL per bloquejar el compte d’accés dels menors a càrrec seu que s’haguessin registrat falsejant la seva identitat.

 

TRACTAMENT DE COOKIES

Una cookie és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema a l’ordinador de l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les Cookies permeten al web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari.

L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció al vostre programa de navegador. Podeu obtenir més informació llegint la nostra política de cookies.